Såna där drömmar som man vet kommer att bli sanna

Jag och Mallan ska flytta till Örebro efter gymnasiet. punkt slut. Vi ska bo tillsammans i världens minsta etta och aldrig städa eller diska, jag tror att det kommer bli sjukt nice, det tror Mallan med! Vi ska ha gemensam garderob i hela huset och man kommer knappt kunna röra sig i lägenheten för alla kläder och all disk. Jag längtar redan!

Nu lyssnar vi på musik och målar vattenfärg, tänkte snart sätta på en rulle och somna till den. Ville bara säga godnatt liksom!





Känner redan känslan! Natti ♥


Hello

Höstlov och Danne Löf är här! Igår tvingade jag honom se den genom tidernas bästa filmen någonsin, Smala Sussie. Tyvärr somnade jag och Sarah efter ca. tio minuter men lyckad start på veckan blev det i alla fall!
"Jag är hellre en anka i en liten pöl än en anka i ett stort hav"

 

Ha't gött!


Att starta en blogg...

Ja, nu har jag och Mallan bestämt oss för att börja blogga, eller iaf ge det ett försök. Det återstår att se hur länge vi orkar. Denna veckan är det höstlov och Daniel är här, så han och Matilda sitter och tittar på ensam mamma söker samtidigt som jag sitter här och leker med webbkameran. Langar bild på det plus en grymt bra låt! Puss 





Det är så att man dör lite varje gång man lyssnar alltså, så jävla grym! ♥

RSS 2.0